Høstbilder fra Oslo

Jeg bodde i Oslo noen år, men siden dengang har det gått lengre og lengre tid mellom hver gang jeg er der inne. Samtidig har det gått lengre og lengre tid mellom hver gang jeg prøver meg på gatefotografering; jeg rekker nesten å glemme hvor gøy det kan være. I helgen besøkte jeg og en kamerat Oslo igjen, og det er utrolig hva man rekker å få med seg på et lite døgn: tusenvis av maratonløpere som myldrer gjennom gatene, slitte bygårder, fancy nybygg på Tjuvholmen i glass og metall, unggutter med selfie-stang i toppen av Christian Radich, Hirst' hodeskalle med 8000 diamanter (fotoforbud), en Rolls Royce med en svær, gul bæsj på panseret, et innpakket regjeringsbygg og en istykkersprengt bombebil, mennesker som rusler opp en regnvåt Karl Johan.

Alle bildene er tatt med en Olympus Om-1 fra 70-tallet på tri-x-film som gikk ut på dato for noen år siden.

0 kommentarer: